Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко вважає, що до його справи хтось доклав руку

Вівторок, 8 січня 2013, 17:42

Екс-майор Микола Мельниченко вважає, що скасування Генпрокуратурою обвинувального висновку проти нього зумовлене зацікавленістю та втручанням певних осіб.

Про це він заявив, коментуючи поновлення досудового слідства у кримінальній справі проти нього про розголошення державної таємниці.

"Я вважаю, що хтось зацікавлений доклав свою руку, тому що обвинувальний висновок, який було складено, - це не обвинувачення, а дитяче белькотіння, нісенітниця, яка в суді швидко б розвалилася", - сказав Мельниченко.

Він підтвердив, що в Службі безпеки України йому вручили відповідну постанову.

"Що будуть надалі копати, шукати - подивимося", - сказав Мельниченко.

Як повідомлялося, Генпрокуратура скасувала обвинувальний висновок у кримінальній справі проти Мельниченка про розголошення держтаємниці і відновила за ним досудове слідство.

У Генпрокуратурі не уточнили, з якої саме причини досудове слідство у справі відновлено.

Головне слідче управління СБУ 26 грудня 2012 року завершило досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо Мельниченка щодо розголошення ним державної таємниці та направило обвинувальний акт Генпрокуратурі.

Також спецслужба повідомила про те, що екс-майор та його захисник завершили ознайомлення з матеріалами досудового розслідування, розпочатого 20 грудня.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування