Аеросвіт підвів і російських туристів

Середа, 9 січня 2013, 08:48

Кілька десятків російських туристів не зможуть вилетіти стикувальними рейсами української авіакомпанії "Аеросвіт" через Київ з Будапешта до Москви.

Про це повідомляє Інтерфакс із посиланням на Російський союз туріндустрії.

Як пояснив прес-секретар РСТ Ірина Тюріна, в одного з російських туроператорів на новорічні свята були заплановані дві туристичні програми на базі рейсів "Аеросвіта" у Будапешт.

"Перша програма на 29 грудня - 5 січня пройшла без будь-яких проблем, друга, із заїздом 2 січня, почалася також нормально. Зворотні вильоти 5 і 6 січня проходили у звичайному порядку, а 7 січня ввечері почалися складності. 8 січня ми змогли відправити додому 12 осіб - рейсами інших авіакомпаній і потягом", - розповів представник туркомпанії.

За його словами, у готелях Будапешта залишається ще 35 клієнтів щонайдужче, яких компанія планує відправити додому за свій рахунок у найближчі дні.

8 січня через скасування рейсів "Аеросвіту" з Тель-Авіва не змогли вилетіти близько 30 росіян. Оскільки вони були самостійними мандрівниками, їм самим довелося вирішувати питання про повернення на батьківщину рейсами інших авіакомпаній.

У той же час, згідно з розкладом аеропорта Бориспіль, що обслуговує Аеросвит, у середу скасовані рейси тільки в одному напрямку - до і з Єревана.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування