Водій, який в’їхав у натовп у Алчевську, не має прав на водіння

Середа, 9 січня 2013, 10:34

П'яний водій, який в’їхав у натовп біля головної ялинки Алчевська вночі 1 січня 2013 року, не має прав на керування транспортом.

Про це повідомили виданню "Неделя плюс" в Алчевському МВ УМВС України у Луганській області.

Водій із місця ДТП зник, а після затримання з’ясувалося, що він нетверезий і що прав на керування автомобілем у нього немає. Машина ж належить батькові.

Після затримання водій перебував у ізоляторі тимчасового утримання, станом на 9 січня на свободі – під підпискою про невиїзд.

Дії молодика кваліфіковані слідчими за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які управляють транспортними засобами.

Як повідомляла раніше алчевська міліція, 1 січня близько 3:30 в Алчевську сп’янілий 22-річний водій автомобіля "ВАЗ" проїжджав поблизу новорічної ялинки в центрі міста, у цей час люди біля ялинки почали кидати порожні пляшки убік проїжджої частини.

Хлопцю здалося, що одна з пляшок потрапила в його автомобіль, – і він направив машину на площу й наїхав на громадянина, який, на думку водія, кидав пляшку вбік його автомобіля.

Внаслідок ДТП 24-річний мешканець Алчевська отримав відкритий перелом правої гомілки.

Водій після здійснення ДТП зник, але через 10 хвилин працівники ДАІ встановили його місцезнаходження й затримали його.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування