Меладзе вже заплатив родині збитої ним жінки $30 тисяч?

Середа, 9 січня 2013, 11:29

Продюсер Костянтин Меладзе, який на смерть збив 30-річну жінку, заплатив родині потерпілої 30 тисяч доларів.

Про це "Комсомольской правде в Украине" розповів сусід родини збитої Ганни Пищало.

"Те, що відбулося, - це велике горе, але ми Костянтина не звинувачуємо, адже на його місці міг опинитися хто завгодно. Меладзе добра, порядна людина, обіцяв допомогти родині. Кажуть, він уже зустрічався з чоловіком Ганнусі і передав 30 тисяч доларів. Чув, днями він збирається приїхати в гості", - сказав сусід Ганни Петро.

У свою чергу сестра збитої жінки відмовилася коментувати дану інформацію.

"Ну що ви ходите сюди, ми нічого не хочемо говорити. Чи допомагає нам Меладзе? Це наша справа. Наша і Костянтина", - сказала жінка.

У міліції Київської області відмовляються коментувати хід слідства, посилаючись на те, що експертизи ще не проведені.

Їх призначено більше десятка, раніше ніж в кінці лютого їх не закінчать.

За припущенням "Комсомолки", справу обов'язково буде передано до суду, оскільки в ній є загиблий, і Меладзе понесе покарання.

"Але вирок, швидше за все, буде умовним, тим більше що у родичів загиблої претензій до нього немає", - йдеться в статті.

Журналісти видання проїхали ту ж ділянку Обухівської траси, на якій Меладзе збив жінку, і переконалися, що, швидше за все, він порушив правила дорожнього руху.

За 2 км від пішохідного переходу, де було збито жінку, стоїть знак обмеження швидкості до 50 км/ч.

"Якщо подивитися на пошкодження "Лексуса", а у нього сильно деформувалося праве крило, розбита фара і пом'ятий капот, швидкість позашляховика була, швидше за все, вище 70 км/год. Значить, Меладзе або не помітив знак, або ж проігнорував його. Тим самим порушивши правила", - йдеться в статті.

"Друге. Трагедія сталася взимку. Значить, водій повинен був звернути увагу на знак "слизька дорога", який дублюється двічі. При цьому теж знизити швидкість. Ну і найголовніше: перед "П'ятихатками" Меладзе вже пролетів дві зебри. На жаль, це не змусило його скинути газ", - пише автор.

У свою чергу прес-служба "1 +1" запевнила, що Меладзе не збирається кидати шефство в якості продюсера у двох масштабних проектах телеканалу - третьому сезоні "Голосу країни" та реаліті-шоу "Хочу в "ВІА Гру".

Обидві телепередачі зараз на етапі проведення кастингів і прийняття заявок від потенційних учасників.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування