Суд вирішив арештувати кременчуцького депутата за хабар

Субота, 2 лютого 2013, 10:25

Жовтневий районний суд Полтави у п’ятницю ухвалив рішення про арешт депутата Кременчуцької міської ради, якого підозрюють у хабарництві.

Як повідомила УНІАН прес-служба прокуратури Полтавської області, суд вибрав депутатові запобіжний захід у вигляді 2-х місяців утримання під вартою. Згідно з повідомленням, підозрюваний може також внести заставу в розмірі 80 тисяч гривень і вийти на свободу.

У п’ятницю прокуратура Полтавської області внесла до Жовтневого райсуду Полтави клопотання про відчуження депутата Кременчуцької міськради, який підозрюється в хабарництві, від посади в групі, що займалася розглядом документів громадян на приватизацію житлових приміщень у гуртожитках, і обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Раніше прокурор Полтавської області повідомив депутата про підозру в здійсненні ним злочину за ч. 3 ст. 368 (отримання хабара за попередньою змовою групою осіб, здійснене повторно, суміщене із здирництвом) КК України.

За даними прокуратури, на даний час задокументовано більш як 10 фактів отримання депутатом і його двома спільниками хабарів на загальну суму близько 70 тис. грн за надання дозволів на приватизацію житлових приміщень у гуртожитках. Проводиться досудове розслідування, яке перебуває на контролі прокуратури області і Генпрокуратури.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування