Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фотографів і операторів не пускають до міністрів і президента

Середа, 27 лютого 2013, 08:13

У залу, де у середу відбуватиметься розширене засідання уряду, не пустили навіть операторів та фотографів.

Крім того, журналістів не пустили навіть у приміщення перед залом засідань, де раніше анонсували спілкування з керівниками міністерств та обладміністрацій.

Прес-служба уряду пояснює це тим, що в залі не вистачає місць, адже на засіданні уряду за участі президента Віктора Януковича забажали бути присутніми депутати від опозиції.

Водночас, на засідання уряду прибуло близько 10 депутатів з Партії регіонів. Серед них Ельбрус Тедеєв, Нестор Шуфрич, Олександр Волков і Андрій Пінчук.

Раніше  було проанонсовано, що телеоператори та фотографи зможуть бути присутніми безпосередньо у залі, де відбуватиметься розширене засідання уряду. Втім станом на ранок це прибрано з анонсу, який розміщений на сайті.

Співробітники апарату Кабміну також зазначають, що у вівторок вони не знали, що депутати захочуть прийти на засідання.

Станом на 9 годину всім журналістам, в тому числі операторам та фотографам, пропонують спостерігати за засіданням уряду у прес-центрі, де засідання транслюватиметься в прямому ефірі.

Крім того, зазвичай засідання уряду транслює телеканал УТ-1.

Втім очевидно, що ані фотографи, ані телеоператори не зможуть висвітлювати подію, перебуваючи в залі виділеному для преси.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...