Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль просить президента "Київстару" розібратися з фальшивими смс-ками

Неділя, 3 лютого 2013, 16:41

Нардеп Геннадій Москаль направив президенту компанії "Київстар" Ігорю Литовченку депутатське звернення щодо інциденту зі сфальсифікованими СМС-повідомленнями з його номера.

"Мушу констатувати, що з контрактного номера "Київстар" 06765*****, який зареєстрований на моє ім’я ще з часу набуття мною повноважень народного депутата України в 2007 році, 31 січня цього року на мобільні телефони моїх колег по ВО "Батьківщина" були надіслані сфальсифіковані повідомлення провокаційного змісту", – цитує звернення прес-служба Москаля.

"Ці повідомлення мали на меті дезорієнтувати адресатів у питанні зборів народних депутатів від опозиції, запланованих на 31 січня. Інформацію про SMS-повідомлення з мого номера з відповідними ілюстраціями опублікували чимало ЗМІ, а проте компанія "Київстар" досі не заявила про свою непричетність до цього", - додає депутат.

Москаль просить з’ясувати, як саме стало технічно можливим відправлення фальсифікованих повідомлень із його номера, чому компанія не провела внутрішнього розслідування цього факту, і сподівається, що "Київстар" здійснить усі необхідні заходи для встановлення винуватців інциденту й недопущення його повторення в майбутньому.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування