Рада вирішить долю "проблемних округів" після вердикту КС

Понеділок, 4 лютого 2013, 12:58

У Верховній Раді очікують на рішення Конституційного Cуду щодо виборів у п’яти проблемних округах для ухвалення свого рішення.

Про це сказав спікер Володимир Рибак на брифінгу після погоджувальної ради в понеділок.

Він нагадав, що у парламенті вже зареєстровано постанову про встановлення результатів виборів на 5-ти округах, однак саме КС має визначити законність процедури встановлення результату та проведення виборів.

Рибак також додав, що профільний комітет розглядає подання про позбавлення депутатства міністра оборони Павла Лебедєва – і сесійна зала може розглянути це питання впродовж поточного тижня.

Крім того, спікер повідомив, що депутати домовилися заслухати міністра охорони здоров’я Раїсу Богатирьову у п’ятницю під час години запитань до уряду.

За словами Рибака, при цьому депутати зможуть поставити свої запитання до інших представників Кабінету міністрів у разі бажання.

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов також сказав, що зміни до закону про Кабінет міністрів, які мають бути внесені у зв’язку з переформатуванням деяких міністерств, Верховна Рада зможе ухвалити до кінця тижня в разі, якщо опозиція не буде блокувати роботу.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News