Тимошенко: Слідчі підтасовують докази у справі про вбивство Щербаня

Понеділок, 4 лютого 2013, 13:38

Юлія Тимошенко звернулася до генпрокурора Віктора Пшонки зі скаргою на дії слідчого щодо ненадання їй та її захисту у повному обсязі матеріалів для ознайомлення зі справою про вбивство Євгена Щербаня.

Про це повідомляє персональний сайт політика.

"Я обурена тим, що ГПУ не надає матеріали усієї справи. Пройшло два тижні з того дня, як Пшонка заявив, що слідство закінчено, але до цього часу ні я, ні мої захисники не отримали ключові епізоди, де нібито містяться покази свідків щодо начебто моєї причетності до цієї резонансної справи", - написала Тимошенко.

Реклама:

Екс-прем'єр пов'язує такі дії слідчого безпосередньо з "продовженням фальсифікації доказів щодо нібито її причетності до цього резонансного злочину".

"Я впевнена, що Генпрокуратура затягує з наданням матеріалів через те, що ніяких показів та ніяких свідків у цій справі не існує, а слідчі зараз займаються підтасовкою матеріалів справи. Я вчергове заявляю, що не маю жодного відношення до вбивства Щербаня", - заявила вона.

Тимошенко також вкотре звернулася з заявами до слідчого Генеральної прокуратури та адміністрації Качанівської колонії з вимогою надати для ознайомлення матеріали справи у повному обсязі.

ВІДЕО ДНЯ

Як відомо, у п'ятницю Плахотнюк заявив, що Генеральна прокуратура не надала захисту Тимошенко матеріали "справи Щербаня" в повному обсязі.

Проте в ГПУ повідомили, що надання захисту Тимошенко матеріалів "справи Щербаня" у неповному обсязі відповідає нормам Кримінального процесуального кодексу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування