Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Двоє депутатів "Батьківщини" не можуть помиритися в одній фракції?

Понеділок, 4 лютого 2013, 13:41

Депутат від "Батьківщини" Олександр Бригинець буде вимагати відставки В'ячеслава Кириленка з посади заступника голови фракції. 

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Розшарування у фракції "Батьківщина" почалось. Раніше у нас були члени ВО "Батьківщина", безпартійні (приміром, я) та Микола Катеринчук (Європейська партія). Тепер ситуація міняється – Вячеслав Кириленко, Ксенія Ляпіна, Іван Стойко та Олег Медуниця відновили своє членство в політичній партії "За Україну", - написав Бригинець.

 

За його словами, це "безумовно, ускладнює ситуацію в середині фракції і опозиції". До того ж для партії, що представлена в Раді лише чотирма депутатами, посада заступника голови фракції невиправдана, вважає нардеп.

Після цього Кириленко у Twitter написав: "Дивний цей Бригинець: ніяк не змириться, що не його обрали головою комітету з питань культури. З режимом треба боротися, а не один з одним, друже!"

 

Згодом, за словами Бригинця, Кириленко заявив, що частина "Батьківщини" (зокрема і він) підтримує Віталія Кличка як єдиного кандидата на вибори мера Києва, у той час, як інша частина фракції (зокрема, Бригинець) – Петра Порошенка.   

На це Бригинець відповів у Facebook:

"Ну от, Кириленко вже почав оббріхувати мене тільки тому, що я не підтримав його і його 3-х колег повернення до партії "За Україну" після проходу в парламент під прапорами "Батьківщини". Він сьогодні заявив, що я підтримую кандидатуру Порошенка на мера Києва. Насправді я допускаю будь-яку кандидатуру, аби лише її підтримали "Батьківщина", "Свобода" і "УДАР".   

 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування