Кузьмін "з'їхав" з теми лікування Тимошенко і Луценка

Понеділок, 4 лютого 2013, 15:32

Генпрокуратура не опікується умовами тримання і лікування ув’язнених.

Про це повідомив перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін на зустрічі з депутатами від опозиції, пише "Радіо Свобода".

"Лікування й умови тримання не є компетенцією прокуратури. Але ми проведемо перевірку по цих фактах, якщо її ще не було", – сказав Кузьмін.

На це депутат від "Батьківщини" Сергій Пашинський зауважив, що, попри обіцянки розібратися, Генпрокуратура не вжила заходів щодо факту побиття Тимошенко, а потім – народних депутатів, які відвідували її в лікарні.

Водночас, нардеп Анатолій Гриценко, який теж був на зустрічі з Кузьміном, переконаний, що Кузьмін вислухав і прийняв до розгляду вимоги опозиції, скарги і факти порушень Закону.

"На частину порушених нами питань Кузьмін дасть відповіді уже завтра: на 14:30 до ГПУ для цього прийдуть два представники фракції - Соболєв і Пашинський. Відповіді ГПУ буде передано пресі", - написав на своїй сторінці у Facebook Гриценко.

За його словами, з інших питань, де ГПУ потрібен певний час для перевірки фактів і документів, відповіді буде надано в межах 10 днів.

"Кузьмін погодився, щоб у перевірці викладених опозицією фактів порушень взяли безпосередню участь і народні депутати. Визначилися, що від фракції це будуть уже згадані Соболєв і Пашинський", - написав нардеп.

Як відомо, у понеділок відбулась зустріч Кузьміна і опозиційних депутатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування