Тюремники запевняють, що в Луценка ні кровотечі, ні потреби в лікарні

Середа, 6 лютого 2013, 10:23

У Юрія Луценка не було виявлено кровотечі, запевняє заступник начальника медичного департаменту Державної пенітенціарної служби Зураб Малазонія.

Про це чиновник заявив під час зустрічі з представниками опозиції, повідомляє УНІАН із посиланням на інформацію прес-служби ДПтС.

Малазонія заявив, що маніпуляція, яку провели Луценку у клініці "Оберіг", пройшла успішно.

Чиновник повідомив, що, згідно з аналізами, проведеними 29 січня, у Луценка не було виявлено кровотеч і згідно з висновками лікарів він перейшов на медикаментозне лікування.

"Відповідно його виписали і він сьогодні отримує медикаменти та навіть відмовився від перебування у медичний частині колонії", - наголосив Малазонія.

Щодо хвороби, яку Луценко хоче вилікувати з допомогою операції, то вона не є загрозою його життю і була виявлена ще давно, зазначив чиновник.

"Він був дообстежений згідно до його прохань. У нього виявили рецидив, який було діагностовано у 1980 році, тобто 33 роки тому... І це вже його бажання, оперуватися чи ні", - сказав Малозонія.

За його словами, у подальшому перебуванні Луценка на стаціонарному лікуванні не було необхідності.

Як відомо, 23 січня екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка прооперували, а потім повернули до колонії, хоча він ще оговтувався від операції.