Після інспекції Азарова на Печерську прибрали секс-шоп

Середа, 6 лютого 2013, 14:29

На столичному Печерську в ніч з вівторка на середу зник секс-шоп "Шпілі-вілі".

Секс-шоп знаходився навпроти входу у супермаркет "Велика кишеня", який у вівторок інспектував прем'єр Микола Азаров, повідомляє Gazeta.ua.

"Близько другої ночі до кіоску під'їхала вантажівка. Власник та ще один чоловік мовчки винесли та склали у машину коробки із товаром. Потім зняли вивіску", - розповів продавець із сусіднього кіоску.

"Ви ж розумієте, що просто так без дозволів тут ніхто нічого продавати не буде. Вони, як і ми, мали всі документи. За один день їх зачинили. Через Азарова", - додав чоловік.

Так було до приїзду Азарова
Так стало після... Фото gazeta.ua

"Шпілі-вілі" відкрився три тижні тому. Продавці із сусідніх магазинів кажуть, що роззнайомитись із продавцем та власником не встигли. Шкодують, що не пішли і не роздивились асортимент.

У вівторок зранку секс-шоп не працював через приїзд прем'єр-міністра. Він був зачинений жалюзі. У вікнах красувались манекени у звабливій білизні. За півгодини до приїзду голови уряду магазин "приховали" мікроавтобусом.

У супермаркеті місцевий житель Ярослав Діденко поскаржився Азарову на проблеми в магазині та районі.

Він розповів, що має двох дітей, з якими змушений ходити в магазин повз секс-шоп. Біля супермаркету на площі наставили кіосків як у Шанхаї.

"Тут присутній перший заступник голови Київської міської держадміністрації Анатолій Голубченко. Це питання до вас, Анатолію Костянтиновичу", - відповів на це Азаров.

У свою чергу Голубченко запевнив, що секс-шоп з Печерської площі приберуть "вже завтра в рамках програми зі знесення малих архітектурних форм".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування