Єфремов: Ми не допустимо розпуску парламенту

Середа, 6 лютого 2013, 14:47

Партія регіонів виключає варіант розпуску президентом Верховної Ради у випадку, якщо парламент не почне працювати упродовж 30 днів.

Про це на брифінгу 6 лютого заявив голова фракції Олександр Єфремов, повідомляє прес-служба партії.

"Ми такого сценарію найближчим часом не допустимо. Такого сценарію не буде", - заявив він.

Єфремова також додав, що Партія регіонів 7 лютого прийде в парламент, і депутати " будуть готові конструктивно працювати".

"Депутати обурені діями опозиції. Вчора в нас була достатня кількість голосів для прийняття рішень, і депутати запитують, чому їх позбавляють права нормально працювати", - відзначив політик.

Він додав, що регіонали будуть вести дискусію з опозицією, тому що "не можна заганяти нашу країну в таку тупикову ситуацію".

"Сьогодні на нараді спікер парламенту Володимир Рибак запропонував меморандум, що передбачає створення групи, яка зможе вирішити, як нам працювати далі", - сказав Єфремов.

У той же час він підкреслив, що опозиція застосовує "незаконні методи", оскільки блокування заборонене законом про регламент Верховної Ради.

Єфремова висловив сподівання, що "депутати, які прийшли з вулиці", зрозуміють, що у Верховній Раді "треба не мітингувати, а працювати".

Як відомо, опозиція 5 лютого заблокувала трибуну й президію Верховної Ради, не дозволивши проводити засідання. Депутати відзначили, що парламент запрацює, коли запрацює "сенсорна кнопка" для голосування, і в Раді припиниться "кнопкодавство".

Представники фракції "УДАР" навіть залишилися ночувати в сесійному залі і вранці 6 лютого продовжили блокування Ради.  

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування