Чечетов хвалиться, що може викинути Кличка з зали "в елементі, за 5 хвилин"

Середа, 6 лютого 2013, 20:47

Партія регіонів може "за п'ять хвилин" розблокувати роботу парламенту силовим шляхом, якщо її про це попросять виборці.

Про це "Коментарям" заявив депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов.

"Солдат дитину не образить... Якби ми захотіли, ми б їх викинули з зали в елементі (елементарно - УП), за п'ять хвилин, як це було під час ратифікації харківських угод. І духу їх би не було в залі", - заявив Чечетов.

"У нас є ресурс, є арсенал методів, цивілізованих, інтелігентних, культурних, щоб не забруднити їхні костюми за кілька тисяч євро від Бріоні", - додав він.

"Зараз ми поїдемо по округах, дітей ми не будемо бити... Але до нас вже приходять телеграми, що в 3 мільйони це (блокування парламенту) обходиться на день... Народ вже каже: "Наведіть порядок у залі, караул стомився". Тож ми зараз їдемо туди, в округи, і якщо нас народ переконливо попросить, а я не сумніваюся, що він дуже нас переконливо попросить, то звичайно, на прохання народу, ми будемо змушені відновити робочий режим парламенту", - заявив "регіонал".

При цьому він зазначив, що нинішня криза почалася після того, як був "запущений месседж" про підтримку Юлією Тимошенко Арсенія Яценюка як кандидата в президенти на виборах 2015 року.

Це, за словами Чечетова, викликало конфлікт в стані опозиції: "Такі заяви в залі пішли на Яценюка: "Який ти претендент? Та що ти зробив?". І зараз раздрай там божевільний пішов... і вони прийти в себе тепер не можуть... Як павуки в банці перегризуться Кличко, Тягнибок, Яценюк, і Гриценко ще підключиться".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування