Яценюк хоче вибори, бо Україна змучилась від Януковича

Четвер, 7 лютого 2013, 11:40

В Україні доцільно провести дострокові президентські і парламентські вибори, але опозиція поки наполягає лише на персональному голосуванні.

Про це заявив лідер "Батьківщини" Арсеній Яценюк на брифінгу лідерів опозиції.

На уточнення, чи йде зараз 30-денний строк (і якщо протягом цих днів Рада не збереться, то президент має право призначити дострокові вибори), Яценюк відповів: "Аякже".

"В Україні треба провести в першу чергу дострокові президентські вибори, а то Україна вже змучилась від президента Януковича за 2,5 роки. І було б доцільно провести дострокові парламентські вибори. Але поки йдеться лише про введення особистої процедури голосування", - заявив Яценюк.

При цьому Яценюк заявив, що опозиція готова з власних коштів оплатити модернізацію системи голосування "Рада", якщо вона вийшла з ладу.

Він також нагадав, що протягом трьох днів відсутні на сайті парламенту дані про письмову реєстрацію депутатів, а на засіданні фракції Партії регіонів були відсутні 40 депутатів.

"Те, що ви кажете, щол вони зараз прийшли на роботу, це просто смішно. Говорити, що це героїзм, що Партії регіонів привела всіх на роботі. Але це ще не значить, що вони всі будуть персонально голосувати. Цілком можуть вийти попісяти чи коньячку попити", - зазначив лідер "Свободи" Олег Тягнибок.

Українська правда

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News