Ображений на Фаріон комуніст назвав її істеричкою і запросив до суду

Четвер, 7 лютого 2013, 18:02

Народний депутат від КПУ Олександр Зубчевський має намір подати зустрічний позов до Ірини Фаріон через порушення його прав і свобод як громадянина України.

Про це повідомили в прес-службі Запорізького обласного комітету Компартії України.

"Постійні істерики Фаріон з приводу російської мови призводять до того, що Комітет замість конкретної роботи у сфері освіти займається питанням перекладу моїх виступів з російської на українську мову", - вважає комуніст.

За його словами, ще на першому засіданні він заявив, що не збирається "ні під кого підлаштовуватися і тим більше приймати ультиматуми націоналістів".

"Після хамських випадів на мою адресу з боку Фаріон та спроб перешкодити моїм виступам, я сам запропонував їй звернутися до суду, а не влаштовувати вистави", - сказав комуніст.

"Знаю, що говорити і виступати російською мовою маю повне законне право, тому можу їй тільки поспівчувати у її безперспективною і абсурдною боротьбі з російською мовою", - сказав Зубчевський.

За його словами, він готує відповідний позов з приводу перешкод з боку Фаріон виконання його депутатських повноважень, а також порушення його прав і свобод як громадянина України.

"Хочу порадити екс-піонерці, комсомолці, члену КПРС Ірині Фаріон всю свою невгамовну енергію спрямувати не на боротьбу з дітьми в дитсадках, а також з великим і могутнім російською мовою, а на поліпшення життя народу нашої країни, про що так люблять розповідати її однопартійці на політичних ток-шоу", - заявив Зубчевський.

Як відомо, Фаріон готує судовий позов проти Зубчевського, який на засіданні комітету з питань освіти й науки відмовлявся висловлюватися державною мовою.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News