Бондаренко: Опозиція діє чітко за сценарієм "Газпрому"

П'ятниця, 8 лютого 2013, 09:46

Заблокувавши роботу парламенту, опозиція намагається дестабілізувати ситуацію в країні, тим самим викликати настороженість світових фінансових структур в умовах кризи та виставленого "Газпромом" рахунку на 7 мільярдів.

Про це заявила член Партії регіонів Олена Бондаренко, повідомили в прес-службі.

"Блокуючи роботу парламенту, опозиція намагається створити штучну кризу, погіршити фінансові рейтинги країни в умовах, коли потрібно повертати більше 6 мільярдів доларів боргів, взятих урядом Тимошенко", - зазначила нардеп.

Бондаренко переконана, що представники опозиції розраховують на те, що конфлікт у парламенті викличе настороженість у МВФ і питання про надання кредиту за програмою stand-by буде відкладено.

"Російський газовий монополіст теж дуже розраховує на дестабілізацію ситуації в Україні. Це дозволить за копійки прибрати українську ГТС до своїх рук", - заявила Бондаренко.

"Спосіб голосування в парламенті - це чисто процедурний момент. Співпадінь тут бути не може - наші політичні опоненти і зовнішні сили діють за узгодженим сценарієм", - резюмувала політик.

Як відомо, опозиційні депутати вже четвертий день блокують Верховну Раду з вимогою запровадити сенсорну кнопку для особистого голосування.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування