"Свободівців", яких зловили на "кнопкодавстві", покарали

П'ятниця, 8 лютого 2013, 12:29

Депутати львівської "Свободи" отримали догани за не персональне голосування на сесії міськради.

Про це розповів у п'ятницю на брифінгу лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

За його словами, відповідна догана є першим попередженням для депутатів, а вразі другої догани вони втратять членство в партії, і як наслідок депутатство в міськраді.

"Сьогодні зранку мною був підписаний внутрішньопартій наказ про оголошення депутатам Львівської міської ради Ірині Шалаковській та Іванові Гринді догани за цей ганебний вчинок", - сказав Тягнибок.

"Отримання другої догани однозначно веде до виключення партії. В нашому випадку однозначно приведе до втрати депутатського мандату", - сказав лідер фракції.

Він додав, що також доручив керівнику фракції у Львівській міськраді провести "профілактично-роз'яснювальну роботу серед депутатів про категоричну неприпустимість повторення подібних речей".

Він також висловив думку, що якби Партія регіонів дотримувалась подібних дисциплінарних заходів щодо своїх депутатів, то парламентарі "вже давно б навели порядок" у Верховній Раді.

Шалаковська отримала не лише догану - її зняли з посади голови Личаківської райорганізації "Свободи", повідомляють "Українські новини" з посиланням на заяву фракції.

До неї буде застосований максимум дисциплінарних санкцій по партійній лінії, повідомила партія без уточнень.

"Повторна сувора догана призведе до виключення з партії тих, хто завинив, і позбавлення їх депутатських повноважень", - говориться в повідомленні.

Керівництво фракції попередило інших депутатів про неприпустимість голосування чужими картками.

Як відомо, у четвер двох депутатів львівської міськради від "Свободи" зловили на не персональному голосуванні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування