На Лісовому масиві прибрали всі маршрутки, на черзі Оболонь і Виноградар

П'ятниця, 1 березня 2013, 14:02

На Лісовому масиві в Києві з 1 березня скасовані всі маршрутні таксі, в подальшому планується скасувати їх ще на шести напрямках.

Про це повідомив начальник Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Євген Водовозов на засіданні комітету з економічних реформ КМДА в п'ятницю, передає Інтерфакс-Україна.

"Буквально з сьогоднішнього дня на житловому масиві "Лісовий" ми закрили вже всі маршрутні таксі, і там ходять виключно автобуси і тролейбуси КП "Київпастранс", виконують роботу на великих і надвеликих автобусах зі зручним доступом для інвалідів", - заявив Водовозов.

Він нагадав, що Київ за останні роки значно оновив рухомий склад комунального громадського транспорту. "Це дає можливість припинити необґрунтоване дублювання", - підкреслив Водовозов.

За його словами, з 1 березня закриті маршрути маршрутних таксі № 240, 241 і 246 на Лісовому масиві й одночасно збільшено кількість рухомого складу на автобусних маршрутах № 33, 81, відновлений автобусний маршрут № 18 у Дарницькому районі.

Всього планується закрити маршрутні таксі на семи напрямках: крім Лісового ще на житлових масивах "Виноградар", Оболонь, вулиці Бориспільській, на маршрутах станція метро "Святошин" - житловий масив "Борщагівка", вул. Волгоградська - станція метро "Палац спорту", проспект Свободи - станція метро "Лук'янівська".

Як повідомлялося, на ряді маршрутних таксі в Києві була підвищена плата за проїзд.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News