Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина" попросить ЄС та США не пускати до себе депутатів від КПУ та ПР

П'ятниця, 1 березня 2013, 21:54

Партія "Батьківщина" хоче звернутися до урядів країн Євросоюзу та США з проханням заборонити в'їзд на їх територію деяким депутатам з регламентного комітету Верховної Ради.

Таке рішення було ухвалене на позачерговому засіданні політради партії.

Згідно з інформацією, заборона має стосуватися тих парламентаріїв, які причетні до фальсифікації рішення щодо позбавлення мандата захисника екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка.

"Плануємо просити наших партнерів з ЄС та США застосувати заборону на в'їзд до своїх країн по відношенню до тих осіб, які задіяні у грубих порушеннях прав людини та посадових злочинах", - йдеться в рішенні політради.

"Маємо на увазі тих членів Комітету ВР з питань регламенту та депутатської етики від провладної більшості (Партії регіонів та Комуністичної партії), які в обхід законів, встановленої процедури та здорового глузду сфальсифікували рішення щодо позбавлення депутатського мандата Власенка", - додали у "Батьківщині".

Як відомо, заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявив, що спікер Володимир Рибак подав до ВАСУ подання щодо позбавлення Власенка депутатського мандату.

За його словами, у середу о 10 годині вечора "було сфальшовано рішення регламентного комітету щодо позбавлення Власенка депутатського мандату".

Турчинов розповів, що засідання регламентного комітету не проводилося, а просто були зібрані підписи 8 членів комітету від Партії регіонів та одного комуніста.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування