Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Арбузов заявляє, що жодних ЗМІ не має

Вівторок, 19 березня 2013, 13:21

Віце-прем'єр Сергій Арбузов спростовує інформацію про те, що він створює свій медіа-холдинг.

Про це він заявив на брифінгу у клубі Кабміну

Журналіст спитав Арбузова, чому він не хоче відверто розкрити свої плани щодо створення медіа-холдингу та причетності до володіння ЗМІ, як це зробив голова Адміністрації президента Сергій Льовочкін.

"Я не знаю, на що ви розраховуєте, ставлячи ці питання. Коли я прийшов на держслужбу, я продав всі свої активи, і наразі нічим не володію", - наголосив він.

"Те, що розгортається дискусія навколо створення якихось холдингів, - це буде продовжуватися, це людям цікаво і це інформаційний привід. Але ви повинні розуміти, що і не маю нікого стосунку ні до яких ЗМІ", - наголосив він.

"Але по одному ЗМІ я вам скажу відверто, як це зробив Сергій Льовочкін. Це канал БТБ. Цей канал є власністю НБУ,  і він дійсно був створений коли я ще був керівником. Більше ніяких стосунків до цього каналу я не маю", додав він.

У 2011 році також повідомлялося, що старший син президента Віктора Януковича Олександр і голова Нацбанку Сергій Арбузов можуть бути кінцевими власниками телеканалу ТОНІС.

Також ЗМІ повідомили, що власник Ukrainian Business Group Руслан Демчак продав телеканал Business віце-прем’єру Сергію Арбузову.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування