Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецька депутатка: натискати в облраді кнопку – це не голосувати

Субота, 2 березня 2013, 11:31

Депутат Донецької міськради, заступник голови Донецької облорганізації "Молоді регіони" Тетяна Жукова була покарана за фальсифікацію голосування в 2011 році в Донецькій облраді.

Про це заявив голова Донецької облорганізації "Молоді регіони", народний депутат від Партії регіонів Олександр Зац під час прес-конференції напередодні звітно-виборної конференції своєї організації в Донецьку, повідомляють "Новости Донбасса".

"Я висловив їй свою думку, що це категорично недобре", - сказав парламентарій.

"Ми її, скажімо так, покарали", - уточнив Зац і додав: "Я думаю, що вона сама вже усвідомила".

Водночас сама Жукова в коментарі виданню запевняла, що вона не голосувала на засіданні облради, а просто "натискала кнопку".

 "Справа в тому, що я не голосувала. Натискати кнопку - це не значить голосувати. Ви ж на мобільному телефоні теж щось набираєте, ви ж не голосуєте. І в двері дзвоните, теж не голосуєте... Голосувати - це приймати рішення. Це суттєва відмінність", - сказала Жукова.

У суботу делегати звітно-виборної конференції Донецької облорганізації "Молоді регіони" переобрали Заца на посаду голови. Він беззмінно керує організацією з 2003 року. Його заступником обрано Жукову.

Як повідомлялося, в 2011 році Жукова голосувала карткою депутата обласної ради під час сесії, порушуючи законодавство України.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування