Біля Гостинного двору нарахували 25 автобусів з "Беркутом"

Субота, 2 березня 2013, 12:15

"Беркут" готується до масових арештів захисників Гостинного двору під час мітингу-концерт на захист Гостинного двору, який відбудеться в суботу.

Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнського комітету "Наступ", пише Тиждень.ua.

"Зараз навколо Контрактової площі активісти ВК "Наступ" нарахували близько 25 автобусів із беркутом на 10 великих автозаків", - йдеться у повідомленні.

За словами голови "Наступу" Руслана Секели, в автобусах сидять беркутівці.

"Крім того, навколо самого Гостинного двору сила-силенна міліції та спецпрацівників різних служб. Ми переконані, що концерт зірвуть або влаштують масове побоїще", - вважає Секела.

Як повідомлялося, 18 лютого бійці "Беркуту" застосували силу до активістів, які зайняли територію Гостинного двору. Били як звичайних активістів, так і журналістів і навіть народних депутатів. Було затримано 39 осіб, у тому числі – й народного депутата від ВО "Свобода" Андрія Міщенка.

У той же день Захарченко пообіцяв провести службове розслідування щодо подій у Гостинному дворі і притягнути працівників МВС до відповідальності.

Згодом, після внутрішньої перевірки в МВС Захарченко заявив, що представники правоохоронних органів не порушували законів під час подій у Гостинному дворі.

27 лютого Окружний адміністративний суд дозволив будівельні роботи у Гостинному дворі.

Фото й відео з мітингу-концерту на захист Гостинного двору дивіться тут.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News