Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кошулинський вимагатиме у Рибака перевірити сумісників-регіоналів

Понеділок, 4 березня 2013, 09:06

Віце-спікер парламенту Руслан Кошулинський вимагатиме від голови Верховної Ради Володимира Рибака перевірити факти щодо виявлених депутатів-сумісників.

Про це Кошулинський написав на своїй сторінці у Facebook.

"Дякую усім, хто, усвідомлюючи загрозу спроб влади позбавити депутатських мандатів представників парламентської опозиції, проявляє громадянську свідомість і виявляє справжніх сумісників – злісних порушників закону "Про статус народного депутат", якими аж кишить список Партії регіонів", - написав Кошулинський.

Він наголосив, що не може самостійно звернутися до суду щодо цього питання.

"На жаль, п.2 ст.5 Закону України "Про статус народного депутата України!" позбавляє заступника Голови Верховної Ради права самостійно звертатися до суду з вимогою позбавити депутатських повноважень депутатів-сумісників", - написав віце-спікер.

"Водночас ми вимагатимемо у Голови Верховної Ради ретельно перевірити усі оприлюднені факти щодо виявлених депутатів-сумісників та в разі підтвердження цієї інформації звернутися до суду з вимогою позбавити депутатів-сумісників їхніх повноважень", - написав "свободівець".

Як відомо, Рибак, за поданням Регламентного комітету парламенту, направив до Вищого адміністративного суду листа про позбавлення Сергія Власенка депутатського мандату у зв’язку з його незаконним суміщенням депутатської та адвокатської діяльності.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...