Бригинець уже незадоволений одним з законопроектів опозиції

Понеділок, 4 березня 2013, 12:35

Олександр Бригинець просить колег-опозиціонерів відкликати та внести зміни до законопроекту про встановлення кримінальної відповідальності за подання завідомо неправдивих відомостей у декларації про доходи.

Про це повідомили у прес-службі нардепа.

Бригінець вважає цей закон хоч важливим і правильним, але передчасним. За його словами, за нинішнього президента закон "стане зброєю проти покірних у владній команді, проти опозиції і просто проти тих, хто не хоче ділитися грошима з кланом".

"Якщо застосовувати цей Закон щодо "осіб, уповноважених на виконання функцій держави" (про що йдеться у законопроекті) - тобто стосовно тих, кого призначає сам Янукович - це одне", - вважає нардеп.

"Мені його людей не шкода. А от коли йдеться про "осіб, уповноважених на виконання функцій місцевого самоврядування" – це інша історія. Серед таких осіб чимало опозиціонерів, серед яких може бути і новий опозиційний мер Києва, такими є голови певних обласних і районних рад, тощо", - пояснив Бригинець.

Як відомо, проект Закону № 2434 від 01.03.2013 про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо посилення відповідальності за порушення законодавства у сфері запобігання т а протидії корупції), фракція "Батьківщина" внесла до Парламенту в рамках 20 законопроектів на виконання передвиборчої програми Об’єднаної опозиції.

Ініціаторами законопроекту є Арсеній Яценюк, Пишний Андрій, Вадим Петренко та Андрій Іванчук.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування