На довиборах у Криму перемогли регіонали

Понеділок, 4 березня 2013, 17:06

На позачергових проміжних виборах депутатів сільських і селищних рад, що відбулися в неділю в Криму, перемогли кандидати від Партії регіонів.

Про це повідомила прес-служба Кримської республіканської організації Партії регіонів.

Згідно з інформацією, на виборах до Малоріченської сільської ради в селі Рибачому (Велика Алушта), обійшовши трьох суперників, перемогу здобув регіонал Михайло Лисенко.

За нього проголосував 71% виборців, що прийшли на виборчу дільницю.

У селі Сонячногірському (Велика Алушта) за кандидата в депутати сільради від Партії регіонів Василя Алфьорова свої голоси віддали 64,1% виборців, що голосували в окрузі.

На минулих виборах депутатів місцевих рад селищ Молодіжне та Шкільне Сімферопольського району на окремих виборчих округах перемогу також отримали члени Партії регіонів Юрій Іванов та Ольга Клименчук, яких підтримали відповідно майже 75% та 80% виборців, що прийшли на дільниці.

Крім того, на виборах у двох округах селища Штормове Сакського району перемогли регіонали Галина Федотова з результатом 52,6% та Ольга Затулко - 40,32% голосів.

На виборах до Яснополянської сільської ради Джанкойського району перемогу отримала представник Партії регіонів Марина Рибакова.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування