Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль знайшов компромат на свідка Щербаня

Понеділок, 4 березня 2013, 21:27

Свідок у справі Євгена Щербаня Володимир Щербань 11 років тому обвинувачувався в порушеннях законів і Конституції.  

Як повідомили у прес-службі народного депутата від "Батьківщини" Геннадія Москаля, про це парламентарій нагадав, оприлюднивши звіт тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з розслідування діяльності голови сумської облдержадміністрації Володимира Щербаня.

 

У документі, зокрема, зазначається, що "Володимир Щербань та його заступники порушують Конституцію, Закони України, чим компрометують органи виконавчої влади".

Зокрема, парламентська комісія звинувачувала Щербаня в недотриманні законності під час приватизації або зміни форми власності 72 об´єктів господарювання.

Йдеться про підприємства "Сумивзуття", "Сумиагроресурс", ВАТ "Гумотехніка" тощо.

Також у звіті йдеться, що Щербань та інші сумські чиновники пов´язані з низкою підприємств, на яких виявлено порушення.

Також Щербань обвинувачувався у створенні сімейної монополії на постачання тепла для жителів міст Суми та Шостка та у встановленні завищених тарифів на електроенергію.

Крім того, у звіті йдеться, що за час роботи Щербаня губернатором керівні посади в правоохоронних органах Сумщини отримали вихідці з Донецької області.

Як відомо, в Апеляційному суді Києва пройшов допит третій свідок у справі про вбивство народного депутата Євгена Щербаня, в організації якого обвинувачується екс-прем´єр-міністр Юлія Тимошенко. Володимир Щербань розповів, що, на його думку, Тимошенко була замовником вбивства Щербаня, а Павло Лазаренко - виконавцем.

Коментарі

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування