Януковичу в Путіна приготували нічліг і зрежисували питання

Вівторок, 5 березня 2013, 08:17

Президент Віктор Янукович у ніч із понеділка на вівторок вилетів у Київ після багатогодинних переговорів із президентом Росії Володимиром Путіним.

Літак президента України вилетів у Київ близько 3.00 за московським часом, повідомляє УНІАН.

"Раніше програмою візиту передбачалося, що переговори у форматі тет-а-тет займуть близько двох годин і закінчаться о 18.00 мск, однак президенти двох країн працювали набагато довше. Спілкування закінчилося близько 2.00 мск 5 березня", - повідомив співрозмовник.

Після цього Янукович на вертольоті вилетів до аеропорту, звідки близько 3.00 мск вилетів у Київ.

За інформацією осіб, що брали участь у підготовці зустрічі на території резиденції "Завідово", для української делегації був виділений окремий особняк, на якому був прапор України.

Були створені всі умови для того, щоб Янукович якщо буде потреба, міг залишитися на ночівлю.

Також видання відзначає, що ніякого спілкування із пресою не передбачалося. Повинна була відбутися лише протокольна зйомка під час перших хвилин зустрічі президентів.

Однак під час протокольної зйомки журналіст видання Lifenews перед початком зустрічі президентів поставив уточнююче запитання про Митний союз. Питання в таких випадках не відповідають загальноприйнятій практиці.

"Створилося враження, що це було зрежисовано",- наводить слова московського власкора УНИАН Романа Цимбалюка, який був в залі, Комерсант.

"Очевидно, це зроблене, щоб український президент більш чітко висловився із приводу МС, якого у вступному слові він торкнувся мимохідь", - поділився враженням журналіст.

Слід зазначити, що на сайті Lifenews у понеділок так і не з'явилося новини, заради якої кореспондент видання втрутився в переговори глав держав. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування