Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нардеп-"свободівець" побив заступника губернатора Тернопільщини

Вівторок, 5 березня 2013, 09:40

Нардеп-свободівець Михайло Головко розбив губу заступнику голови Тернопільської облдержадміністрації Петру Гочу.

Конфлікт стався напередодні наприкінці дня у приміщенні облдержадміністрації, де ВО "Свобода" ініціювало проведення зборів громадськості, повідомляє "Укрінформ".

"Ми планували провести тут збори громадськості, але нам цього не дозволили зробити представники ОДА, сказавши, що у залі засідань розпочався ремонт", - прокоментував ситуацію голова обласного осередку "Свободи" Володимир Стаюра.

За його словами, відмовлено було і у наданні іншого приміщення. Причина - у цей час тут проводила свої збори громадськості Партія регіонів.

Згодом у фойє виникла суперечка між "свободівцями" та "регіоналами".

Коли заступник голови ОДА Петро Гоч намагався звернутися до присутніх із пропозиціями цивілізовано вирішити ситуацію, до нього підскочив народний депутат Михайло Головко і завдав удару в обличчя. Потекла кров.

Правоохоронці відтягнули нардепа від його опонента. Почався загальний безлад, під час якого у супроводі міліціонерів представники Партії регіонів і керівні особи області покинули фойє.

За словами керівника прес-служби обласної міліції Петра Колісника, до правоохоронців із заявою про спричинення тілесних ушкоджень звернувся один із заступників голови ОДА й представники однієї із партій.

"Правоохоронці з’ясували, що конфлікт виник після того, як один із депутатів Верховної Ради наніс тілесні ушкодження заступникові губернатора. До сутички призвели полярні погляди різних політичних сил", - зазначив Колісник.

Інцидент у Тернопільській ОДА внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває перевірка.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування