Тюремники: Тимошенко просто відвертається, бо не хоче їхати

Вівторок, 5 березня 2013, 13:18

Державна пенітенціарна служба оприлюднила відео щодо небажання засудженої Юлії Тимошенко взагалі спілкуватися на предмет її доставки до суду.

Два відео розміщено на офіційному сайті служби у вівторок.

"Тимошенко пропонують, етапування, пряма мова І. Колпащікова: "05.03.2013 для участі у засіданні Київського районного суду Харкова", - йдеться в повідомленні.

Тимошенко намагаються ознайомити з актом про її відмову бути етапованою 05.03.2013.

"Тимошенко, з метою уникнення відповідей на запитання про її бажання бути етапованою та про необхідність ознайомлення з актом про її відмову їхати до суду, відвернулася від керівника колонії", - уточнили у відомстві.

"Весь цей час вона повторює, що начебто пенітенціарна служба фальшує відео, на якому зафіксовано її спілкування з представниками ДПтС, однак що саме вона має на увазі, засуджена не пояснює", - додали у прес-службі.

"Зі свого боку ДПтС наголошує, що сфальшувати те, що зафіксувала відеокамера, неможливо, оскільки на відео відсутні будь-які зупинки чи ознаки монтажу, в чому є можливість переконатися при перегляді", - додали тюремники.

"Подібну поведінку засудженої неможливо трактувати інакше, як небажання бути етапованою та брати участь у судовому засіданні, незважаючи на її ж власну заяву, що датована 4 березня", - вважають у службі.

"Жодним чином ДПтС не порушує жодних прав Тимошенко і не збирається застосовувати засобів примусу", - уточнили у відомстві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування