Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога відзвітував про помічників і витрачене на перельоти

Середа, 6 березня 2013, 09:47

Депутат Віктор Балога має 5-х помічників, 4-ро з яких працюють на громадських засадах, три приймальні у Закарпатті, а на авіаквитки з грудня витратив близько 3,6 тисяч гривень із бюджету.

Таку інформацію він надіслав у відповідь на запит руху "ЧЕСНО" і оприлюднив на своєму Facebook.

"Житлове приміщення для постійного проживання після набуття повноважень депутата VII скликання, а також одноразову грошову компенсацію витрат для створення належних житлових умов народного депутата не отримував", - заявляє Балога. 

Щодо розміру використаних щомісячних виплат на виконання депутатських повноважень він повідомляє таке:

"Грудень: авіаквиток Київ-Львів. 2390 гривень. 
Січень: авіаквитки Львів-Київ,
Київ-Львів 1167 гривень". 

Балога має одного помічника-консультанта на постійній основі – Романа Поворозника, який відповідає за юридичне забезпечення діяльності народного депутата. 

Також Балога має чотирьох помічників-консультантів на громадських засадах: Іван Перехода (документообіг), Юлія Єршова (робота зі ЗМІ), Віталій Жугай (питання соціальної політики) та Оксана Нор (питання інформаційної політики).

Про громадські приймальні Балога повідомляє наступне:

- Для мешканців Мукачева - м. Мукачево, вул. Пушкіна, 2 каб. 47; години роботи 9-19 (щодня, крім суботи, неділі та святкових днів).

- Для мешканців Мукачівського району - м. Мукачево, вул. Горького, 21 каб. 215; години роботи 9-19 (щодня, крім суботи, неділі та святкових днів)

- Для мешканців Іршави та Іршавського району - м. Іршава, пл. Народна, 2; години роботи 9-19 (щодня, крім суботи, неділі та святкових днів).

Скільки витрачається на роботу приймалень, зарплатню та діяльність помічників, Балога не повідомляє.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування