Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Азарова збираються змусити дітей рухатися

Середа, 6 березня 2013, 22:32

Кабінет міністрів схвалив Загальнодержавну соціальну програму розвитку фізичної культури та спорту на 2013-2017 роки.

Відповідний законопроект схвалено на засіданні уряду 6 березня 2013 року, повідомляє прес-служба Кабміну.

Метою законопроекту є прийняття Загальнодержавної соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2013-2017 роки, яка спрямована на створення умов для впровадження здорового способу життя, залучення широких верств населення до масового спорту та розвитку спорту вищих досягнень

Реклама:

Як зазначив міністр молоді та спорту Равіль Сафіуллін, "виконання програми дасть можливість поступово збільшити рухову активність дітей і молоді до 8–12 годин на тиждень".

Окрім того, за словами Сафіулліна, програма допоможе залучити до змістовного дозвілля та відпочинку населення, зокрема молодь, із щорічним збільшенням на 1-2% рівня охоплення населення руховою активністю до 30 хвилин щодня.

Також, як повідомив міністр, за допомогою програми уряд збирається залучити до 20% дітей та молоді віком від 6 до 23 років до занять у дитячо-юнацьких спортивних школах і створити умови для розвитку резервного спорту та поповнення основного складу національних збірних команд.

ВІДЕО ДНЯ

Як відомо, президет Віктор Янукович зробив зауваження міністру освіти Дмитру Табачнику за занепад у сфері дитячих спортивних шкіл.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування