На час виступу Януковича опозиція розблокує трибуну - Турчинов

Четвер, 7 березня 2013, 13:29

Опозиція готова розблокувати трибуну Верховної Ради, якщо президент Віктор Янукович прийде до парламенту, "щоб надати йому можливість відповісти на питання".

Про це заявив представник "Батьківщини" Олександр Турчинов на брифінгу, повідомляє прес-служба партії.

За словами Турчинова, останні події в країні та переговори в парламенті "свідчать про те, що ні спікер, ні керівники фракції більшості (це стосується не тільки фракції Партії регіонів, але і комуністів) не приймають самостійних рішень".

"Всі рішення приймаються в Адміністрації президента, приймаються безпосередньо президентом. Всі, хто сьогодні представляє більшість в парламенті – вони лише статисти, які виконують вказівки", - заявив депутат-опозиціонер.

Саме тому опозиція вимагає розмови з Януковичем "про ті репресії та про ті злочини, які щодня відбуваються в країні, свідками яких є не тільки Україна, але і весь цивілізований світ", пояснив Турчинов.

Він передбачив, що у такій розмові з президентом опозиції відмовлять.

"Скоріше за все нам пояснять, що прийти до парламенту у Януковича немає можливості. Тобто проводити репресії є можливість, є можливість переслідувати людей, позбавляти мандатів, знищувати свободу слова, демократію в країні, а можливості приїхати для відвертої розмови немає", - сказав Турчинов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News