Захист Тимошенко заявляє про тиск прокурорів на Кужель

Четвер, 7 березня 2013, 14:40

Захист Юлії Тимошенко заявляє, що прокурори під час судових слідчих дій здійснюють тиск на свідка Олександру Кужель, оскільки її покази не підтверджують обвинувачення у причетності Тимошенко до вбивства Євгена Щербаня.

Про це йдеться в повідомленні сайту Тимошенко.

"Захист розцінює запитання прокурорів, як тиск на свідка. Хотілося б нагадати, що до цього у судовому засіданні зовсім не цікавило, чому свідки надають покази, які відрізняються від показів у Генпрокуратурі", - сказав Олександр Плахотнюк.

"Неодноразово наголошувалося, що оцінка доказів на даному етапі розслідування не надається", - додав він.

Захисник Тимошенко нагадав, що під час допиту Володимира Щербаня суд відмовився прийняти до уваги документи, які свідчили про перерахування коштів з рахунків компанії дружини Євгена Щербаня на рахунок компанії сина Володимира Щербаня Артема через два дні після вбивства.

За повідомлення прес-служби Тимошенко, Кужель неодноразово звертала увагу суду на невідповідність змісту її першого допиту у Генеральній прокуратурі та відповідного протоколу.

"Коли я підписувала протокол допиту, я запитала слідчих, чому у протоколі зазначені не всі відомості. Вони мені відповіли, що протокол – це "сухий" документ", - зазначила вона.

Як відомо, у четвер у суді Кужель заявила про відсутність будь-яких конфліктів між компаніями Щербаня та Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування