Комуніст Царьков: Носи потрібно відбивати за пам'ятники Бандері

Четвер, 7 березня 2013, 16:14

Перший секретар Одеського обкому КПУ Євген Царьков заявляє, що чиновникам, які ставлять пам'ятники Бандері, потрібно відбивати носи.

Про це повідомляє сайт КПУ.

За словами Царькова, те, що трапилося в одному з сіл Львівщини, коли пам'ятнику Степану Бандері відбили ніс, є закономірністю, оскільки в Україні взагалі не повинно існувати пам'ятників колабораціоністам часів Великої Вітчизняної війни.

"Відбити ніс Бандері – цього мало. Потрібно повідбивати носи тим керівникам на місцях, які встановлюють такі пам'ятники і пропагують таким чином фашизм і нацизм", - підкреслив Царьков.

За його словами, неможливо собі уявити, щоб в інших країнах світу ставили пам'ятники колабораціоністам.

"Завдяки законопроекту комуністів про зміни до закону про святкування Дня Перемоги, який був прийнятий парламентом, заборонена пропаганда фашизму і неонацизму в Україні", - сказав Царьков.

Він нагадав, що комуністи вже неодноразово подавали позови до прокуратури і з приводу встановлення пам'ятників, і з приводу діяльності партії "Свобода", "проте в ГПУ не діють".

Царьков також додав, що боротися з таким явищем можна дуже простими методами, зокрема, прийняттям закону про введення кримінальної відповідальності за пропаганду фашизму та нацизму.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...