Янукович побажав українкам міцного плеча, а Тимошенко – врятувати світ

П'ятниця, 8 березня 2013, 09:17

Президент Віктор Янукович побажав українкам "радісної весни".

Про це йдеться у привітанні Януковича жінок з 8 березня, повідомляє прес-служба президента.

"Вам - найкращі квіти любові та шани. Бажаю миру, спокою, здоров’я та щастя вам і вашим родинам. Хай поруч із вами завжди буде міцне плече, яке служитиме надійною опорою в житті. Прийміть мою глибоку повагу та вдячність", - зазначив він.

У свою чергу прем’єр Микола Азаров у своєму привітанні жінкам зазначив: "8 Березня є ще однією чудовою нагодою подякувати Вам за життя, яке Ви даруєте, за красу і невичерпну мудрість".

"Найвищої оцінки заслуговує Ваш внесок в становлення нашої держави. В усіх сферах – охороні здоров’я та культурі, освіті та науці, спорті та бізнесі, фінансовій сфері та аграрній галузі Ви проявляєте кращі свої риси: професіоналізм, цілеспрямованість і відповідальність", - заявив він.

"Прийміть щиру вдячність за Вашу працю і разом з тим за талант бути берегинями домашнього вогнища", - додав Азаров.

Він побажав жінкам "міцного здоров'я, натхнення, доброго гумору й виповнення найзаповітніших мрій".

У свою чергу екс-прем’єр Юлія Тимошенко побажала жінкам, щоб їхні чоловіки зроблили все, "щоб вони відчули себе коханими та щасливими, і не лише 8 березня".

"Ви всі, звичайно, найкращі в світі, це ви й так знаєте. Але ще - найсильніші, хоча може про це й не здогадуєтесь. Та й сама наша Україна – також жінка, найкраща в світі, одна-єдина!", - йдеться у заяві Тимошенко, поширеній її прес-службою.

Вона також побажала жінками, "щоб люди, які є сенсом їхнього життя, завжди були поруч, щоб у них була можливість сказати їм теплі слова і подарувати тепло своєї душі".

"Хочу, щоб хоча б в цей день ви забули про проблеми та важке життя, щоб він був по-справжньому весняним та святковим. Така вже доля в Української Жінки – берегти родину, сім’ю, берегти країну, нести на своїх плечах велику відповідальність за майбутнє", - зазначила Тимошенко.

"Ми все подолаємо! Ми врятуємо світ. Це зовсім не високі слова, це всього лиш реальність. Бо ще жодна жінка в світі не розпочинала жодної війни... Наше завдання нести світу любов, тепло та ласку... Ми впораємося з цим завданням, щоб там не трапилося", - додала вона.

"Впевнена, що ми подолаємо усі негаразди і Весна обов‘язково переможе!", - написала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...