У Кабміні жартують: виклали новину з майбутнього і подякували депутатам

Понеділок, 1 квітня 2013, 19:55

Прес-служба Кабінету міністрів розповсюдила інформацію про те, що у засіданні уряду взяли участь народні депутати від опозиції.

Водночас, матеріал, який оприлюднили 1 квітня, стосується засідання 2 квітня.

"У засіданні Кабінету Міністрів, яке відбулося 2 квітня 2013 року, взяли участь народні депутати України, які представляли опозицію. На розгляд порядку денного виносилася ціла низка проектів законів, указів Президента, постанов та розпоряджень Уряду", - сказано у ньому.

У Кабміні святкують 1 квітня?
У Кабміні святкують 1 квітня?

"Народні депутати були присутні під час розгляду та ухвалення рішень з усіх цих питань порядку денного. Загалом було заслухано та прийнято рішення щодо понад тридцяти питань порядку денного", - сказано у заяві.

"Водночас на розгляді питання, яке в порядку денному значилося під грифом "таємно", мали право бути присутніми лише ті особи, які мають відповідний допуск. Тож на час заслуховування цього питання з зали засідань запросили вийти народних депутатів та інших осіб, які згідно з законодавством не мали допуску до таємних питань", - зазначили в Кабміні.

"Всі ці особи спокійно, з розумінням і повагою до законодавства залишили засідання Уряду" – сказано в повідомленні.

"При цьому Прем’єр-міністр Микола Азаров подякував народним депутатам за коректну участь у засіданні", - заявили в Кабміні.

"Жодних непорозумінь у зв’язку з цим не виникло, тому заяви про нібито не допуск народних депутатів на засідання є свідомою дезінформацією", - додали у прес-службі.

Як відомо, у понеділок народного депутата від "Свободи" Юрія Сиротюка не пустили на засідання Кабінету міністрів.

Пізніше з засідання Кабміну видворили ще одного "свободівця" Олександра Мирного.

У середу прем'єр Микола Азаров вигнав з засідання депутата Верховної Ради від УДАРу Сергія Капліна.

Раніше лідер "Свободи" Олег Тягнибок заявляв, що на понеділок 18 березня було призначене закрите засідання Кабміну, але його скасували відразу ж після того, як на нього прибули народні депутати.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування