Екс-міністр нагадав, що Курочкін погрожував вирізати його сім`ю

Середа, 3 квітня 2013, 11:41

Екс-міністр Юрій Луценко оселився у квартирі свого водія через погрози фізичної розправи з ним і його родиною.

Про це він заявив, виступаючи у Вищому спецсуді під час розгляду касації його скарги на рішення суду у справі про працевлаштування його водія Леоніда Приступлюка, та незаконному святкуванні Дня міліції.

"Я отримав погрози від Курочкіна, що він виріже моїх синів. Я отримав погрози від Добкіна і Кернеса, що "тепер Луценко дивись за спиною". Я отримував погрози від кримінальних осіб з Криму", - розповів Луценко.

За його словами, він звернувся за порадою до Геннадія Москаля і той порадив йому возити синів у школу на машині, а самому оселитися за іншою адресою.

"Я знав лише одну людину без сім`ї, яка живе у Києві і тому я прописався у Приступлюка", - зазначив екс-міністр.

Луценко також заявив, що не чинив ні на кого тиск в метою отримання житла для свого водія, а той отримав квартиру за тим же принципом, що і інші іногородні працівники міністерства.

Він сказав на це, що квартира надана Приступлюку була пустою 2 роки, а особи, які були визнані ГПУ потерпілими, у суді відмовились від своїх заяв.

"І в мене питання, чому в такому разі конфіскували мою квартиру, а квартиру Приступлюка залишили? Бо всі розуміють, що це висмоктана з пальця брехня", - уточнив Луценко.

"Найбільшою фантастикою" Луценко назвав його звинувачення у незаконному святкуванні дня міліції. Він наголосив, що тільки через цю суму у 600 тисяч гривень "його зробили особливо небезпечним злочинцем".

Як відомо, ГПУ посилалася на те, що Луценко в розпал фінансової кризи влаштував святкування Дня міліції в обхід постанови Кабміну про скасування святкових заходів.

"Але як погано треба було вчитися в школі, щоб не знати, що указ президента не скасовується розпорядженням Кабміну", - вказав екс-міністр.

"Тим більше, що Турчинов в чуді пояснив, що в той час місцева влада почала святкувати дні народження кого ні попадя, і тому Кабмін вирішив обмежити саме такі заходи", - підсумував він.

В суді оголошена перерва на півгодини. Після цього слово отримає водій Луценка Приступлюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...