Путін з Медведчуком можуть пити шампанське – екс-міністр

Четвер, 4 квітня 2013, 21:05

У разі, якщо спікер Володимир Рибак і президент Віктор Янукович підпишуть закони, ухвалені на зібранні більшості у четвер, вони мають понести кримінальну відповідальність.

Про це в ефірі ТВі заявив колишній міністр юстиції, колишній депутат та колишній член української делегації ПАРЄ Сергій Головатий.

"Сьогодні відбулося щось, що жодним чином не відповідає закону про регламент. Те, що на це пішов Рибак як голова Верховної Ради, і комуніст Калєтнік, вони вже з завтрашнього дня не мають права бути головою і заступником голови Верховної Ради. І опозиція має на цьому стояти. Все, кінець", - сказав він.

"Але поки що Рибак не поставив свій підпис, президент не поставив. От тоді, коли з’явиться підпис Рибака під тим, чого немає як закон, особливо коли президент унормує, от тоді це однозначно кримінальний злочин і першого і другого", - додав він.

На це "регіонал" Микола Левченко відповів: "Я відчуваю, що ви добре розбираєтеся в законі, але це не цікавить людей. Ми зібралися, щоб прийняти рішення в інтересах простих українців".

Головатий також заявив про реалізацію в Україні "російського сценарію".

"З сьогоднішнього дня "президент всія Русі Путін та його представник в Україні Медведчук можуть пити "Артемівське" Шампанське, кримський коньяк, бо сьогодні спрацювала рушниця, яка висіла на виставі, яку вкинули в останній день того скликання законом про референдум, де 20 осіб було в залі, але його нібито проголосували", - сказав він.

"Їм потрібен референдум, який Медведчук написав з Путіним у 2000 році, який підкинули Кучмі, і тоді Конституційний Суд, слава Богу, врятував. Він сказав, що народ не має права вирішувати прийняття нової Конституції, народ не має права запроваджувати двопалатний парламент. Тепер це другий похід Путіна і його представника в Україні Медведчука", - додав Головатий.

Він також зазначив, що тепер Верховна Рада "не має права жодного дня працювати".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування