УДАРівець радить більшості готуватися до допитів і суду

П'ятниця, 5 квітня 2013, 11:56

Депутат від УДАРу Павло Розенко заявляє, що після приходу опозиціонерів до влади нинішня парламентська більшість постане перед судом за "узурпацію влади" 4 квітня.

"Індульгенції від нас вони все одно не отримають", - написав він на своїй сторінці у Facebook

"Гадаю, що рано чи пізно УДАР створить належні умови слідчим Генпрокуратури, щоби вони спокійно встановили фактичну кількість нардепів, які брали участь у вчорашньому антиконституційному заколоті", - заявив Розенко.

За його словами, це зробити "дуже легко, архіви – не горять".

"Тому найяскравішим спікерам ПР та КПУ рекомендую приберегти свою енергію та пафос виступів на допити у Генпрокуратурі, а також на виступи у суді у якості звинувачених у спробі узурпації влади в країні, яка відбулася 4 квітня 2013 року", - заявив УДАРівець.

"Ми не забудемо цієї дати, навіть і не сподівайтесь", - наголосив Розенко.

Він також стверджує, що "регіонали" й комуністи влаштували безлад у будівлі комітетів Верховної Ради, де в четвер проводили "виїзне засідання" нібито парламенту.

"Ну, значить інформація із "надр" більшості. Вчора за декілька годин були знищені тижневі запаси їжі у буфеті на Банковій, а також засмічені там всі туалети своєю (їхньою) законотворчістю. Після цього шабашу вони вирішили, що краще сидіти у заблокованій Раді на Грушевського 5, ніж так "працювати" на Банковій", - написав Розенко.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування