Королевська обіцяє поліпшувати послуги і взятися за центри зайнятості

П'ятниця, 5 квітня 2013, 15:11

Міністр соціальної політики Наталія Королевська вважає дуже плідним своє 100-денне перебування на посаді міністра.

Про це вона сказала на колегії Мінсоцполітики, повідомляють "Українські новини".

Королевська заявила, що пишається тим, що за 100 днів було підготовлено рівно 100 соцпроектів, 30 із яких були схвалені Кабінетом міністрів.

При цьому вона планує вимагати від співробітників міністерства і соціальних служб неухильного виконання соціальних ініціатив президента Віктора Януковича.

"Я буду вимагати, і не на папері, неухильного виконання соціальних ініціатив президента", - цитує Королевську "Інтерфакс-Україна".

Вона наголосила на необхідності підвищення якості послуг, які надають територіальні підрозділи відомства й фахівці із соціальної роботи.

За словами Королевської, з травня цього року буде здійснюватися контроль над якістю послуг шляхом вибіркового телефонного опитування людей, які отримують дані послуги.

"Сьогодні найбільше питань із регіонів ми отримуємо з питання пенсійного забезпечення", - сказала вона, зазначивши, що громадяни часто скаржаться на неправильне нарахування пенсій і некультурне поводження у відповідних структурах.

Крім того, заявила Королевська, будуть впроваджені нові критерії оцінки роботи центрів зайнятості.

"Таке враження, що ці палаци будувалися для директорів центрів зайнятості й директорів пенсійних фондів. Але ми ж створюємо робочі місця не в центрах зайнятості", - наголосила вона.

За словами Королевської, в Україні також необхідно в повному обсязі легалізувати всі вакансії по робочих місцях.

"Необхідно вводити штрафи, якщо роботодавець не дає вакансію по робочих місцях", - вважає міністр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...