Азаров привітав "виїзне засідання" Ради

П'ятниця, 5 квітня 2013, 18:32

Прем'єр Микола Азаров вітає проведення "виїзного засідання" Верховної Ради.

Про це він написав на своїй сторінці в мережі Facebook.

"На цьому тижні, на жаль, знову сили опозиції блокували нормальну роботу парламенту. Я хотів би поставити запитання виборцям: як до цього ставитися? У складній економічній ситуації блокується робота дуже важливого законодавчого органу, без якого неможлива системна робота по запобіганню кризи", - уточнив прем'єр.

Азаров привітав засідання Ради на Банковій
Азаров привітав засідання Ради на Банковій

"За що борються ваші обранці? За владу? Так вони її мали. У демократичному суспільстві за владу борються на виборах, а після виборів меншість не заважає роботі більшості - це закон демократичного суспільства", - зазначив Азаров.

"І те рішення, яке прийняли більшість народних депутатів, і зуміли хоча б один день зробити робочим, це безумовно правильне і уряд його вітає", - підсумував він.

Як відомо, депутати від Партії регіонів та Компартії через блокування трибуни Верховної Ради провели засідання у іншій будівлі – комітетів парламенту. За словами спікера Володимира Рибака, на них прийшло 240 депутатів більшості і 4 депутати, які вийшли з фракції "Батьківщина".

У Партії регіонів вважають, що вони можуть ухвалити рішення про те, щоб ці збори вважалися засіданням Верховної Ради і поза будівлею парламенту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News