Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві воду відкачують із чотирьох територій

Субота, 6 квітня 2013, 17:29

Станом на суботу в Києві існує чотири території, де виникла загроза підтоплення житлових будинків.

Як повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій, за допомогою насосних станції та мотопомп проводилася безперебійна відкачка талої та дощової води.

Протягом доби по місту відкачано 12 тисяч 784 кубометрів води. До робіт з відкачування залучені 20 рятувальників та 5 одиниць насосного обладнання.

Станом на суботу, підрозділи київського управління ДСНС та підрозділи залучені від луганського управління працюють в районі Жуляни за адресою: вул. Ватутіна, де вже четвертий день відкачують воду.

Силами Державної пожежно-рятувальної частини №19 міста Києва здійснюється відкачування води по провулку Зимовому біля ринку Троєщина. Особовий склад та техніка ДПРЧ №16 задіяні для відкачування води по вулицях Колочевська та Сновська.

Разом з тим, на Київщині за добу відкачано 56 тисяч 437 кубометрів води.

Рятувальники надавали допомогу громадянам по відкачуванню води у Броварському, Васильківському, Фастівському, Бориспільському та Вишгородському районах.

Гідрологічна ситуація в області є контрольованою, об’єкти господарювання та життєзабезпечення функціонують у нормальному режимі, зазначає прес-служба ДСНС.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування