Опозиція вимагає переголосування "виїзних" законів і відставки уряду

Неділя, 7 квітня 2013, 15:41

Учасники мітингу опозиції вимагають відставки уряду, скасування пенсійної реформи та призначення виборів мера Києва на червень цього року.

Про це йдеться в прийнятому на мітингу рішенні Всеукраїнських зборів депутатів місцевих рад від Об'єднаної опозиції, яке зачитав Сергій Соболєв, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Також учасники зборів вимагають прийняти на засіданнях місцевих рад, депутатами яких вони є, рішення щодо невизнання та невиконання на території цих рад "законів", "постанов" та інших рішень, ухвалених під час спроби узурпації влади 4 квітня.

Опозиція вимагає внести у порядок денний Верховної Ради законопроекти, які були "ухвалені" 4 квітня та розглянути їх на легітимному пленарному засіданні парламенту згідно з регламентом.

Крім того, вимагається не допустити проведення "так званого референдуму, який має на меті продовження президентських повноважень Віктора Януковича".

Також серед вимог міститься звільнення всіх політичних в’язнів, зокрема, екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

На акції 18 травня опозиція вимагатиме "провести дострокові президентські вибори після усунення від влади президента Януковича, як головного узурпатора влади та порушника Конституції України".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування