Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Політолог вважає, що в опозиції назріла "втома металу"

Понеділок, 8 квітня 2013, 12:27

Політолог, глава правління Центру політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко не вірить, що опозиція зможе мобілізувати людей на масові акції протесту.

Про це він сказав в ефірі програми "Власний погляд" на телеканалі "Рада", передає УНІАН.

"Коли парламентська криза дійшла до певного піку, і напруга довго тримається висока, починається те, що називається "втома металу". Деякі опозиційні депутати не витримують, виходять з фракції", - зазначив він.

"Тепер уже Анатолій Гриценко погрожує також вийти з партії, оскільки вважає, що рішення опозиції приймаються без обговорення з депутатами. Я думаю, що це прояв деяких кризових тенденцій всередині самої опозиції", - сказав політолог.

Фесенко вважає, що причин виходу депутатів з лав "Батьківщини" кілька.

"Я думаю, що тут кілька причин спрацьовує. По-перше, деяких з депутатів, які зараз перейшли в парламентську більшість, давно визначили як слабку ланку опозиції. По-друге, є незадоволення багатьох опозиційних депутатів внутрішньою ситуацією в "Батьківщині", - уточнив політолог.

"Наприклад, Олег Канівець давно звертався до Яценюка і Турчинова з проханням вирішити його проблему. В обох випадках лідери опозиції не попередили можливих наслідків", - вважає експерт.

Політолог також переконаний, що в нинішній ситуації опозиція не здатна мобілізувати людей на масові акції протесту.

"Ми вже побачили, що у вівторок з темою київських виборів опозиційна акція не зовсім спрацювала. І в майбутньому її чекає фіаско", - упевнений Фесенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...