Президент Польщі подякував Януковичу за Луценка

Понеділок, 8 квітня 2013, 13:02

Президент Польщі Броніслав Коморовський подякував президенту України Віктору Януковичу за помилування екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Про це йшлося під час телефонної розмови двох президентів, повідомляє прес-служба польського президента з посиланням на міністра президента Яромира Соколовського.

"На думку президента це є хорошим кроком до відновлення позитивного іміджу України, який - разом з реформами - є однією з умов підписання між Україною та ЄС угоди про асоціацію на саміті Східного партнерства у Вільнюсі в листопаді цього року", - сказав міністр.

"Коморовський в інтерв'ю по телефону подякував президенту Януковичу за дії щодо наближення України до підписання угоди про асоціацію на вищому рівні в листопаді у Вільнюсі. Висловив сподівання, що Україна досягне прогресу у виконанні умов для підписання контракту, в тому числі реформи", - уточнюється в повідомленні.

Як повідомив міністр Соколовський, президент Янукович запевнив, що "значний прогрес був досягнутий по внесенню змін до закону про вибори і напрацьовуються реформи судової системи".

Як відомо, у неділю Янукович помилував засудженого до чотирьох років тюремного ув'язнення Луценка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування