Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров надавав обіцянок вигаданому юзеру

Понеділок, 8 квітня 2013, 13:55

Прем'єр-міністр Микола Азаров поспілкувався у Facebook із вигаданою персоною, повідомляє сайт Internetua.com.

При цьому "інсайдер" у Кабінеті міністрів анонімно повідомив, що в Азарова є три помічники, які пишуть пости й відповідають на коментарі в соцмережі замість прем'єра.

Так, 5 квітня держагентство "Укрінформ" із посиланням на прес-службу Кабміну повідомило, що Азаров пообіцяв у Facebook не допустити підвищення цін на інтернет і доручити Мінекономрозвитку й Антимонопольному комітету "розібратися" з Інтернет асоціацією України.

Internetua.com відстежив, що так прем'єр відповів користувачу Ксенії Соболевській на скаргу про те, що через дії Інтернет асоціації України інтернет може подорожчати для більшості українських користувачів.

Азаров піариться у Facebook, відповідаючи вигаданому персонажу
Азаров піариться у Facebook, відповідаючи вигаданому персонажу

"На сторінці "Ксенії", яка є у відкритому доступі на фейсбук - фотографії "Ксенії" узяті  з рекламних буклетів.  Московська школа, в яку вона нібито вступила у 1976 році, відкрилася  тільки через 10 років, а в лінку на профіль – ім'я та прізвище іншої людини, якоїсь Ірини Дмитришин", - повідомляє сайт.  

При цьому експерти вважають, що зміна в тарифах UA-IX мало вплинула б на ціни провайдерів для населення, як про це писала "Ксенія". За підрахунками Internetua, різниця в ціні склала б 0,11 копійки.

Однак спілкування прем'єр-міністра з вигаданим користувачем у соцмережі вилилося в новину на сайті державного інформагентства.

При цьому один із інсайдерів Кабміну на умовах анонімності повідомив Internetua: "Сам Микола Янович надто зайнятий, аби писати по декілька постів на день і відповідати на запитання читачів у фейсбук. У нього є три помічники з прес служби КМ, які це роблять за нього".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування