Великодні ролики Яценюка і Тягнибока покаже "5 канал"

Середа, 1 травня 2013, 17:31

Вітальні відеоролики "Батьківщини" та "Свободи" до Великодня 5 травня покаже "5 канал".

Про це йдеться у прес-релізі каналу.

"Великдень є головним святом богослужебного року для всіх християн. Тому в цей день віруючі, незалежно від політичних поглядів, вітають один одного, аби поєднати близьких людей, дати їм нагоду пробачити прикрощі та наповнити серця світлом любові до Бога", - сказано в повідомленні.

Прес-служба "5 каналу" зазначає, що "Воскресіння Христове сьогодні в Україні символізує загальне відродження та оновлення країни".

"Виходячи з цього інформуємо, що в день святкування в ефірі 5-ого каналу будуть транслюватися вітальні ролики від усіх політичних та державних діячів, які офіційно звернулись до каналу. Це стосується, у тому числі роликів політичних сил ВО "Батьківщина" та ВО "Свобода", - інформує "5 канал".

"Також повідомляємо, що в цей день 5-ий канал транслюватиме Великоднє привітання президента України Віктора Януковича", - додається в повідомленні.

Напередодні партії "Свобода" та "Батьківщина" заявили, що центральні телеканали відмовили їм у розміщенні відеороликів із Великоднім привітанням.

"Свобода" повідомила, що спершу в ротації її ролика відмовив "Перший національний", а потім "і телеканали медіахолдинґу Пінчука, зокрема ICTV".

За даними "Батьківщини", їм відмовили на центральних каналах у розміщенні "привітання Юлії Тимошенко та Арсенія Яценюка з Великоднем".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування