Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов вважає, що відпускати Тимошенко поки незаконно

Четвер, 2 травня 2013, 02:27

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що до завершення кримінальних справ стосовно Юлії Тимошенко вона не може бути помилувана.

Про це він заявив в інтерв'ю "5 каналу" у середу ввечері, відповідаючи на запитання, чи можуть випустити Тимошенко до осіннього самміту "Східного партнерства", зокрема, щоб вона могла поїхати на лікування до Німеччини.

"Точка зору іноземних експертів чинить якийсь вплив на процеси в нашій державі, але моя точка зору, що ми повинні жити за законами нашої держави", - заявив Єфремов.

"Щодо Луценка, це була одна ситуація: пройшла процедура судова, і далі було право ... президента помилувати за зверненням відповідних представників", - зазначив лідер фракції ПР.

"У відношенні Тимошенко йде ще ціла низка судів - щодо вбивства колишнього народного депутата Щербаня і щодо несплати боргів компанією "Єдині енергетичні системи". Ось коли ці суди закінчаться і чим вони закінчаться - після цього з'явиться гіпотетичне право приймати якісь рішення", - сказав Єфремов.

На запитання, чи було б доцільно помилувати Тимошенко напередодні самміту Східного партнерства з точки зору політика, він відповів:

"Як політик я вважаю, що (ця) ситуація в державі найбільше завдає шкоди нашій політичній силі".

"А щодо того, чи потрібно відпустити чи непотрібно відпустити, - це мають займатися фахівці", - заявив Єфремов, наголосивши, що не хоче тиснути на суд, поки йдуть процеси щодо Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування